Sekretesspolicy

Kära kunder
 Först, tack för att shoppa med vår hemsida. Vi ser till att din integritet och vill skydda din personliga information. Vi vill att du ska veta hur man ska hantera den information du skickar till oss via Internet. Vår sekretesspolicy anpassar sig till den dynamiska miljö av Internet. Vi kommer att hålla dig informerad genom att uppdatera denna sekretesspolicy för att förändringar i våra rutiner. Läs igenom från tid till annan för att hålla dig informerad. Detta är hur vi hanterar information:
 Han skickade oss denna integritetspolicy för att visa sitt starka engagemang för integritet. Dessutom håller vi att avslöja vår information och praxis och meddela dig om:
 - Vad personligt identifierbar information om dig (eller tredje parts personuppgifter) samlas in från dig via vår hemsida
 - Organisationen samlar in information
 - Mängden information används
 - Med vem informationen kan delas
 - Vilka är de alternativ som finns för dig när det gäller insamling, användning och spridning av denna information
 - Den typ av säkerhetsrutiner som finns på plats för att skydda förlust, missbruk eller ändring av uppgifter under kontroll av vår webbplats
 - Hur kan du rätta till eventuella felaktigheter i den information
 Vi ber om information från användaren i beställningsformuläret när du gör ett köp. Här är där användaren måste ange sina kontaktuppgifter såsom namn, adress, leveransinformation, och kreditkortsnummer och utgångsdatum. Denna information används för fakturering och för att fylla kundens beställning. Om vi ​​har svårt bearbetning och ordning, är denna information också användas för att kontakta våra kunder.
 databas av vår webbplats för att spåra trafiken på vår sajt. Denna information används för att sammanställa övergripande statistik och registreras inte på en individuell nivå. Detta inkluderade IP (Internet Protocol) adresser, typ av webbläsare, ISP (Internet Service Provider), sidor hänvisar / exit, plattform typ, datum / tid stämpel, och antalet klick för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelser är aggregatet. Statistiken hjälper oss att bestämma vilka produkter och tjänster som bäst tjänar våra medlemmar och gäster.
 Således är den personliga integriteten för dem som besöker vår webbplats av stor betydelse för oss. Vi följer de högsta etiska standard i branschen. Vi samlar automatiskt vissa uppgifter från alla som besöker vår webbplats, medan övrig information erhålls gottfinnande individen. Vårt enda mål på detta sätt är att förhöja upplevelsen av enskilda konsumenter här i vår shop.
  Säkerhet
 Vi tar alla försiktighetsåtgärder för att skydda våra användare information. När du skickar känslig information på nätet, är din information skyddad både online och off-line.
 När vårt registreringsformulär ber dig att ange känslig information såsom kreditkortsuppgifter, är att informationen krypteras och skyddas med toppmoderna krypteringsprogram, Säkra Layers Socket (SSL). Även på en säker sida, såsom din beställning och under kassaprocessen, visas ett lås längst ned i din webbläsare. När du inte är på en säker sida inga lås-ikonen visas.
 Medan vi använder SSL-kryptering för att skydda känslig information (såsom kreditkortsnummer information) på nätet, också göra allt i vår makt för att skydda våra användare information offline. Alla våra användares information, inte bara den information som anges ovan finns i våra kontor. Endast våra anställda som behöver informationen för att utföra ett specifikt arbete är garanterade tillgång till några personliga uppgifter, t.ex. leveransadress för sjöfart ändamål Alla anställda är fullt informerade om våra säkerhetsrutiner och sekretesspolicy tillsätts och uppdateras nya eller omarbetade. Slutligen är de servrar som vi lagrar personlig information förvaras i en säker miljö i begränsad tillgång.

tillbaka